Daglig arkiv: 25 mai 2009

Alaget. Heimekamp mot Ellingsøy, onsdag 27.05 kl. 18.00.

25 mai 2009

Dette blir ein viktig kamp for begge laga. Med Ravn siger vil vi ha same poengsum (9 poeng) som leiarlaga Brattvåg 2 og Hano, med same antall spela kampar. Med uavgjort vil vi ha same poengsum (7 poeng) som Lepsøy på 3. plass. Med Ellingsøy-siger vil Ellingsøy gå forbi Ravn og vere 2 poeng bak tetlaga, med ein kamp mindre spela. Det står med andre ord mykje på spel når det gjeld teten av 5. divisjon i denne kampen. Møt difor opp på stadion og støtt laget i denne viktige kampen.

Tirsdag 26.05. Den store bortekampdagen.

25 mai 2009

Heile 6 av Ravnlaga skal ut i bortekamp denne dagen. Det trur vi må vere «Ravnrekord». Dette gjeld:

• Dame: Stordal-Ravn/Norborg 4-0.
  • G11: Valder-Ravn.
  • G13: Stordal-Ravn 1-8.
  • G16: Valder-Ravn.
  • J11: Ellingsøy-Ravn.
  • J13: Ørskog-Ravn 1-2.
  • Og så blir det spela ein heimekamp, G19: Ravn-Emblem. Kl 18.30. Emblem har svinga i prestasjonane til no, og er eit lag Ravn skal kunne vere på talefot med dersom ein har dagen.
  • Mandag 25.05 skal G14 spele bortekamp mot Vigra. J14 skal spele bortekamp mot Spjelkavik.