Daglig arkiv: 18 mai 2009

Alaget tapte mot Brattvåg 2.

18 mai 2009

Alaget tapte 1-4 mot Brattvåg 2 på grasbana i Brattvågen. Eit greit resultat sidan Brattvåg stort sett var hakket betre gjennom heile kampen. Vi sakna innsatsen hos Ravn. Kominert med mange tabber er dette en sikker oppskrift på å tape fotballkamper. Det starta etter 11 minutt da Ravnkeeper presterer å fomle eit totalt ufarleg innlegg i mål. Ca 5 minutt etter dette får Ravn straffe, som fra vår posisjon såg noko billeg ut. Men dommer Grande var betre plassert enn det vi var. Eivind Ulla set straffa sikkert i mål. Ein 1. omgang utan sjanser ebber ut med 1-1! 2. omgang er av den triste sorten for Ravn. Brattvåg får lage 3 enkle mål, utan at vi makter å skape sjanser.

Ny treningstøykolleksjon for IL Ravn Fotball.

18 mai 2009

Adidas Trofeo Pre SuitFotballgruppa i IL Ravn har i samarbeid med vår utstyrsleverandør Comet Sport, valgt nytt treningstøy fra Adidas. Treningsdressene er av type Adidas Trofeo Pre Suit. I tillegg tilbys det en treningstopp (treningsgenser), Adidas Trofeo Trg Top. Det vil bli anledning til å se og prøve i Eidet Kulturhall mandag 18. mai kl 18.30, og onsdag 20. mai kl 18.30. For den som ikke har anledning noen av disse dagene, er det mulig å avtale prøving med materialforvalter Jørn Heggelund. Priser etc. kan du se her: Tilbud
trofeo-trg-top