Daglig arkiv: 06 mai 2009

Ravn slo Giske 6-2.

06 mai 2009

Onsdag 6/5 dro A-laget til Giske for å kjempe om 3 nye poeng i serien.
Da dommeren blåste for avspark fikk vi virkelig kjenne at vi er litt bortskjemte pga. kunstgress. Giskebana er av naturgress, og den suger alle krefter ut av spillerne. Og ikke nok med det, banen er ved havet og vinden tar fra alle kanter, noe vi opplevde.

Vi åpnet friskt med medvind i første omgang. Tore Nedrevold slo 2 meget fine cornere rett i mål.
Vi så ganske tidlig at hvis vi skulle ha litt overtak før andre omgang, var ikke disse to målene nok. Så vi forsatte med samme styrke, Tore med nok en god corner, som Harald Relling Nilsen kranglet i mål.
Vi hadde også litt spill på banen, og etter et raid oppover høyresiden fikk Ingebrigt Bjørkevoll slått inn til Sverre Flem, som puttet ballen i mål.
Vi fortsetter med dødballer, neste mål kom igjen fra corner, denne gang slått av Tomas Aarseth og Eivind Grøtt Ulla fikk den i mål.
Vi ledet fortjent 5-0 ved pause, selv om det var noe rusk i spillet vårt.

Andre omgang ble åpnet med motvind, men våre karer kjempet med nebb og klør, men klarte ikke å holde nullen. Giske fikk 2 ganske kjappe mål, 1 fra frispark, og en ganske sur lobb over keeper.
Siste målet vår kommer egentlig rett fra læreboka om hvordan fotball skal spilles. Tomas Aarseth får ballen på egen bane, spiller vegg med et par mann, dribler 2 Giskespillere og fosser langs siden, får lagt inn til Sverre Flem, som enkelt setter ballen i mål.

Det bør trekkes frem 2 Ravninger fra denne kampen: Tore Nedrevold, med sin pasningssikre venstrefot og Øyvind Krogsæter som er en terrier bak i forsvaret.

Måla vart sett inn av: Tore Nedrevold (2), Sverre Flem (2), Harald Relling Nilsen (1) og Eivind Ulla (1).

Fannetrakken søndag 10.05.

06 mai 2009

CB028584FANNETRAKKEN vert arrangert søndag 10. mai 2009 for 28. gong.
START/MÅL: Vatne Ungdomsskule
PÅMELDING: Ved start frå kl. 09:30 til 11:00.
INNKOMST: Seinast kl. 15:00
DISTANSE: 20 km og 25 km med IVV-stempling
STARTGEBYR: Kr. 50,- for vaksne og kr. 30,- for barn under 16 år.
PREMIERING: Alle som fullfører frå 1. til 3. gong får merke.
Frå 4. til og med 6. gong gir medalje.
Dei som deltek for 7., 8. eller 9. gong får oppsamlongspoeng til Fannetrakkens 10-års plakett, som vert utdelt 10. gong.
Frå 11. til 15. året er det årsteikn, og 16. året er det pins/medalje.
Alle som deltek for 25. gong får eigen plakett!
KIOSK: Det vert sjølvsagt sal av vaflar og andre godsaker!

HUSK SYKKELHJELM!

Arr.: IL Ravn/TRIM-gruppa.

Ravnkampar onsdag 06.05.

06 mai 2009

Onsdag reiser Ravn (5. div avd. 3) til Giske for å møte Giske i 2. serierunde. Tirsdag vann HaNo 4-1 mot Brattvåg 2 på Rogne. HaNo inntok dermed tabelltoppen etter 2 strake sigrar, men kan miste den allereie i kveld til Ravn dersom Ravn slår Giske med 2 mål eller meir. G11 skal møte Norborg borte, medan G10 skal arrangere miniturnering på KGB.