Ny heimeside

28 april 2009
Skrevet av:

Som den observante leser har hjemmesiden til IL Ravn vært utilgjengelig de siste dager. Grunnen til det er at nyhetsmodulen kollapset. Da sidene var litt utdaterte og tidkrevende å få på luften igjen etter en slik krasj, tvinget det seg frem endringer. På kort tid har nå Skjermtroll utviklet en ny og mer brukervennlig side for oss. Den er nå på luften og vil i dagene fremover bli oppdatert med informasjon, nyheter etc. Vi ber om forståelse for at det vil ta litt tid før alt er på plass. Øverst på siden finner du en knapperad der det ligger forskjellig informasjon om hovedlag, fotballgruppe, volleyballgruppe, skigruppe, trim, idrettskulen etc samt andre viktige ting som feks aktivitetskalender. Lenger nede på siden finner du nyhetsmodulen der løpende nyheter blir lagt ut, sortert i kategorier. Feks fotball, volleyball, hovedlag, trim etc.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender