Molde FK til Ravn Stadion

28 april 2009

molde-fk2I forbindelse med Moldes prosjekt tilhørighet får vi storfint besøk på Ravn Stadion onsdag 29. april. Alaget til Molde FK (for tiden på 2. plass i tippeligaen) kommer på besøk med trenere og støtteapparat. Program for dagen blir: Kl. 12.00-14.00 blir det trening for Molde FK på kunstgressbanen. Kl. 14.00-15.00 blir det servert en bedre lunsj til Moldes spillere. Kl. 15.00-18.00 blir det fotballskole for IL Ravns spillere 7-16 år. Ca 200 påmeldte. Instruktører og ansvarlige for opplegg blir spillere og trenere fra Molde FK.

Som kjent skal Aafk og Molde møtes til dyst på Color Line Stadion allerede førstkommende lørdag. Det var nok ikke tilfeldig at Molde FK ønsket å besøke en klubb med god kunstgressbane denne dagen. Vi i IL Ravn ønsker Molde FK hjertelig velkommen til en kjempedag på Ravn Stadion. Dette bør alle få med seg. Det blir åpen kiosk ved klubbhuset ca fra kl 13.00 (regner med at der er noen som ikke har tid til å reise hjem for å spise middag denne dagen…)