En fantastisk dag på Ravn Stadion

30 april 2009
Skrevet av:
Spillere fra Molde FK og Ravn i skjønn forening etter fotballskolen

Spillere fra Molde FK og Ravn i skjønn forening etter fotballskolen

Det ble en kjempedag på Ravn Stadion 29. april da Molde FK kom på besøk. Dagen startet med trening for Molde FK kl 12.00 i et strålende vær. Mange hadde tatt turen til stadion for å få med seg denne treningen, deriblant et stort pressekorps. Moldespillerne strålte i kapp med sola og engasjementet var stort.

Etter å ha inntatt lunsj var Moldespillerne klar til å arrangere fotballskole for over 200 unge Ravninger kl 15.00. Ex-keeper Per Magne Misund (blant annet i Lillestrøm) var ansvarlig for opplegg. Moldes fotballstjerner var gode instruktører, og sjelden har vi sett våre unge spillere så konsentrerte og engasjerte som i denne 2 timer lange økten.

I det store og hele lot vi oss sjarmere av støtteapparat, trenere og spillere fra Molde FK. Stort engasjement, blide fjes og sympatiske karer. Molde FK skaffet seg mange nye fotballvenner på Sunnmøre i går. Dette var et tiltak som fylkets 2 andre toppserielag (Aafk og Fortuna) med fordel burde ha adoptert…

Bilder fra dagen på Molde FKs hjemmeside: http://www.moldefk.no//site/album/album.php?page_id=11742

Reportasje fra Smp-tv: http://www.smp.no/section/video/1225&id=634

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hovedsponsor

Sparebanken Møre

Banekalender

banekalender