Flott serieåpning for Alaget. 5-1 over Harøy.

30 april 2009

A-laget leverte ein svært god seriepremiere på KGB torsdag. Solid forsvarsspel,  ei kreativ midtbane som jobba hardt,  og sjanseskapande angrepsspel var nokre av ingrediensane som gav 5-1 mot Harøy.

Ravn: Svenn, Bent Erik, Øyvind, Eivind, Magnus H, Harald, Dag, Ingebrigt, Trond, Sverre, Tore. Innb: Magnus ST, Stian, Jørn H, Jørn K, Kim.

Mål: Sverre og Trond 2 kvar, Eivind (str)

Ravnbørsen: 3p: Sverre. 2p: Harald. 1p: Øyvind

Ravn åpna aggressivt og spelte seg til to hjørnespark i åpningsminutta, og scora på det andre. Litt fram og tilbake, og Sverre Flem sette ballen i mål.

Heimelaget var flinke til å bruke sidene, og med ein luftsterk Sverre tilbake var det farleg kvar gong innlegga kom. Og mange framspel og innlegg kom frå den presise foten til høgreback  Benny, som spelte feilfritt til han måtte ut med skade halvvegs i 1.omgang.

2-0 kom på ei flott soloprestasjon av Trond Hamre, som drog av tre mann før han dundra ballen i mål.

Mot slutten av omgangen var  Sverre på plass igjen, med ei perfekt heading til 3-0 etter eit innøvd cornertrekk.

Harøy hadde ein bra periode første halvdel av 2.omgang, då dei reduserte, men skapte elles ikkje så mange sjansar. Mot slutten kom Ravn sterkt tilbake og kunne scora meir enn på straffesparket til Eivind og den fine scoringa til Trond i sluttminutta.

Trenar Erlend gjorde fleire bytte i 2.omgang, utan at det svekka laget. Ravn har vel ikkje hatt ein sterkare tropp dei siste 15 åra?