Daglig arkiv: 30 april 2009

Flott serieåpning for Alaget. 5-1 over Harøy.

30 april 2009

A-laget leverte ein svært god seriepremiere på KGB torsdag. Solid forsvarsspel,  ei kreativ midtbane som jobba hardt,  og sjanseskapande angrepsspel var nokre av ingrediensane som gav 5-1 mot Harøy.

Ravn: Svenn, Bent Erik, Øyvind, Eivind, Magnus H, Harald, Dag, Ingebrigt, Trond, Sverre, Tore. Innb: Magnus ST, Stian, Jørn H, Jørn K, Kim.

Mål: Sverre og Trond 2 kvar, Eivind (str)

Ravnbørsen: 3p: Sverre. 2p: Harald. 1p: Øyvind

Ravn åpna aggressivt og spelte seg til to hjørnespark i åpningsminutta, og scora på det andre. Litt fram og tilbake, og Sverre Flem sette ballen i mål.

Heimelaget var flinke til å bruke sidene, og med ein luftsterk Sverre tilbake var det farleg kvar gong innlegga kom. Og mange framspel og innlegg kom frå den presise foten til høgreback  Benny, som spelte feilfritt til han måtte ut med skade halvvegs i 1.omgang.

2-0 kom på ei flott soloprestasjon av Trond Hamre, som drog av tre mann før han dundra ballen i mål.

Mot slutten av omgangen var  Sverre på plass igjen, med ei perfekt heading til 3-0 etter eit innøvd cornertrekk.

Harøy hadde ein bra periode første halvdel av 2.omgang, då dei reduserte, men skapte elles ikkje så mange sjansar. Mot slutten kom Ravn sterkt tilbake og kunne scora meir enn på straffesparket til Eivind og den fine scoringa til Trond i sluttminutta.

Trenar Erlend gjorde fleire bytte i 2.omgang, utan at det svekka laget. Ravn har vel ikkje hatt ein sterkare tropp dei siste 15 åra?

Engasjerte instruktører

Magne Hoseth sammen med glade gutter fra G10

Magne Hoseth var ein aktiv rettleiar. -Kva som skal til for å bli ein god fotballspelar? Dokke må finne svaret sjølv.Eg skal gi dokke ein peikepinn. Ta med ball overalt, sa Hoseth. -På do med? spurte ein. -Som sagt, overalt, sa Hoseth.

Mykje skryt av bana

Æresmedlem Olav Skodje og MFK-trener Kjell Jonevret

Kjell Jonevret lovpriste Ravnbana overfor æresmedlem Olav Skodje i IL Ravn. -Dette er av det beste kunstgraset vi har spelt på. Sånt gras har vi ikkje på Reknesbana i Molde. Det liknar mest på det som Stabæk har lagt i Telenor Arena, sa Jonevret. Då romsdalingen Per Hånde, busett i Tennfjord, kom med ei jakke som han ville ha Mfk- autografar på, gjekk Jonevret rundt til alle spelarane sine. Litt av ein service frå den sympatiske svensken.

Arnt-Ove

En fantastisk dag på Ravn Stadion

Spillere fra Molde FK og Ravn i skjønn forening etter fotballskolen

Det ble en kjempedag på Ravn Stadion 29. april da Molde FK kom på besøk. Dagen startet med trening for Molde FK kl 12.00 i et strålende vær. Mange hadde tatt turen til stadion for å få med seg denne treningen, deriblant et stort pressekorps. Moldespillerne strålte i kapp med sola og engasjementet var stort.

Etter å ha inntatt lunsj var Moldespillerne klar til å arrangere fotballskole for over 200 unge Ravninger kl 15.00. Ex-keeper Per Magne Misund (blant annet i Lillestrøm) var ansvarlig for opplegg. Moldes fotballstjerner var gode instruktører, og sjelden har vi sett våre unge spillere så konsentrerte og engasjerte som i denne 2 timer lange økten.

I det store og hele lot vi oss sjarmere av støtteapparat, trenere og spillere fra Molde FK. Stort engasjement, blide fjes og sympatiske karer. Molde FK skaffet seg mange nye fotballvenner på Sunnmøre i går. Dette var et tiltak som fylkets 2 andre toppserielag (Aafk og Fortuna) med fordel burde ha adoptert…

Bilder fra dagen på Molde FKs hjemmeside: http://www.moldefk.no//site/album/album.php?page_id=11742

Reportasje fra Smp-tv: http://www.smp.no/section/video/1225&id=634